Onze andere merken

| Inloggen

Beterschap meisje

Wilt u graag een meisje beterschap wensen met een mooi en lief kado? Dan is een fruitmand van Topfruit.nl het ideale kado. Wij leveren diverse fruitmanden die u als cadeau kunt geven, bijvoorbeeld wanneer iemand ziek is. U kunt al onze fruitmanden gemakkelijk online bestellen in slechts stappen. Vervolgens zullen wij de fruitmand die u heeft besteld, snel bezorgen.

Bekijk onze fruitmanden

Wens een meisje beterschap met een mooi kado!

Wat is er nu een geschikter kado om een meisje beterschap te wensen dan een fruitmand. Het is smakelijk en ook nog eens gezond kado. Bij Topfruit.nl kunt u een fruitmand of fruitbox bestellen met een roze knuffelbeer. Deze vindt ieder meisje leuk. Als u extra veel fruit wilt geven aan het zieke meisje, kunt u ook kiezen voor een Fruitmand Kids Meisje XL of Fruitbox Kids Meisje XL. Deze bevatten nog meer fruit dan de gewone fruitmand of fruitbox.

De voordelen van Topfruit.nl

Als u een fruitmand bij Topfruit.nl bestelt als kado om een meisje beterschap te wensen, kunt u profiteren van vele voordelen. Ten eerste is ons fruit altijd vers. Het wordt namelijk dagelijks vers bezorgd. Daarnaast kunt u zeer gemakkelijk bestellen. U kiest de fruitmand die u wilt, voegt een kaartje inclusief persoonlijke boodschap, u vult uw bezorggegevens in en betaalt vervolgens direct online of u kiest ervoor achteraf te betalen. Daarna is het onze beurt. Wij maken uw gewenste fruitmand zo snel mogelijk gereed. Daarna bezorgen wij deze, als u wilt, al binnen 24 uur. U krijgt de mogelijkheid zelf een gewenste bezorgdatum te kiezen. Heeft u nog vragen over onze verschillende fruitmanden? Neem dan contact met ons op via 088 110 8040.

Meer informatie:

Fruitmand sturen | Beterschap cadeau | Fruit online |