Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Fruitboxen

Het lekkerste fruit in een fruitbox

Wil je iemand verrassen met een heerlijk zoet en sappig cadeau? Kies dan voor een rijkelijk gevulde fruitbox van Topfruit.nl. Een box met vers fruit is niet alleen leuk om te krijgen. Het is ook gemakkelijk als je jezelf wilt verwennen. Want bij Topfruit.nl kun je een fruitbox op elk adres in Nederland laten bezorgen.

Volop keuze uit vers fruit

Of je nu een groot of een klein gebaar wilt maken, bij Topfruit.nl vind je altijd iets dat bij de gelegenheid past en bij de ontvanger. Want iedereen heeft een eigen smaak. Daarom zijn de fruitboxen allemaal anders samengesteld, zodat je altijd een passende fruitbox kunt uitzoeken.

Biologisch fruit

De biologische fruitboxen zijn altijd het perfecte cadeau. De inhoud bestaat onder andere uit heerlijk verse appels, sinaasappels, peren en een kiwi. Uiteraard allemaal biologisch! Bovendien zit er ook nog een flesje biologische appelsap bij.

Fruitboxen met wat extra's

Soms zijn er momenten dat je iets meer wilt doen dan alleen een box met vers fruit geven. Kies dan voor een fruitbox met een leuk extraatje. Zoals een paar Tiny Tony’s chocolaatjes of een ballon met een tekst om de ontvanger beterschap te wensen. Natuurlijk zijn ook deze boxen gevuld met heerlijk vers fruit. Behalve met onder andere de appels, peren, mandarijnen en pruimen is de box ook gevuld met heerlijke walnoten.

Persoonlijke fruitboxen

Geef je de fruitboxen cadeau? Vergeet dan niet bij je bestelling online een kaartje in te vullen. Je hebt keuze uit alle soorten gelegenheden zoals een verjaardag, een beterschapswens of gewoon omdat je iemand wilt steunen met een persoonlijk gebaar. De persoonlijke boodschap wordt bij de box met vers fruit meegeleverd, zodat altijd duidelijk is dat het van jou komt.

Eenvoudig besteld en snel bezorgd

Vers fruit moet natuurlijk ook echt vers zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat je bestelling snel verwerkt wordt. Je kunt er dus vanuit gaan dat als je bij Topfruit.nl op tijd bestelt, de fruitboxen de volgende dag bezorgd worden.