Onze andere merken

| Inloggen

Fruitmanden

Sinterklaas of kerstchocolade toevoegen aan jouw fruitmand!

Wil je een thema toevoegen aan jouw fruitmand? Denk dan eens aan een heerlijke Tony's Chocolonely chocoladereep met Sinterklaaswikkel of de melk glühwein chocoladereep in kerstsfeer. Of verras de ontvanger met een vrolijke Merry Christmas ballon! Deze combinaties hebben we alvast toegevoegd aan verschillende fruitmanden.

Wil je liever een ander product aan jouw fruitmand toevoegen? Doe dit dan in de volgende stap van het bestelproces. Daar vind je verschillende kerstchocolade en producten met een boodschap of wens. Zo verras je de ontvanger altijd met een passend fruitgeschenk!

Geef eens een fruitmand cadeau

Het geven van vers fruit is natuurlijk altijd een goed idee. Maar behalve gezond en origineel ziet een fruitmand er ook nog eens heel leuk uit! Bij Topfruit.nl krijg je een mooie fruitmand van zeegras die rijkelijk gevuld is met het lekkerste verse fruit. Daar kun je dus altijd mee voor de dag komen, bij welke gelegenheid dan ook.

Een fruitmand voor ieder moment

Eigenlijk is een fruitmand het beste cadeau dat je kunt bedenken. Je kunt het geven bij iedere situatie en op elk moment in het jaar. Want je krijgt bij Topfruit.nl niet alleen vers fruit in de fruitmand. Je kunt ook kiezen voor een speciale mand met seizoensgebonden, tropisch fruit. Maar ook als je houdt van een puur Hollands product, dan is er genoeg keuze.

Een kleine, standaard of grote fruitmand

Lekkere groene en rode appels, een sinaasappel, mandarijnen en een peer. De basis fruitmanden zijn al een genot om naar te kijken en het smaakt ook nog eens heerlijk. Bij de standaard fruitmand worden er ook nog een kiwi, pruim en een flesje Hollandse appelsap aan het geheel toegevoegd. Of ga voor de grote fruitmand met meloen, grapefruit en een fles appel-vlierbessensap.

Een luxe fruitmand met een extra cadeautje

Topfruit.nl heeft niet alleen fruitmanden voor iedere gelegenheid, maar ook voor ieder budget. Als je echt iets te vieren hebt, of iemand een hart onder de riem wil steken, kun je een mooie fruitmand laten bezorgen met veel fruit en nog iets extra's. Dit kan een ballon zijn met een tekst om de ontvanger beterschap te wensen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een fruitmand waar een paar lekkere chocolaatjes inzitten. Want lekker kan soms ook iets anders zijn dan fruit. Hoewel het hier ook niet aan ontbreekt. Deze fruitmanden liggen vol met heerlijke verse appels, citrusvruchten, kiwi’s, pruimen of meloen en walnoten. Bovendien ontbreekt het flesje vruchtensap niet.

Bestel eenvoudig en snel online

Wil je een fruitmand bestellen en laten versturen naar je familie of vrienden? Kies de fruitmand die het beste bij de ontvanger past. Vergeet ook niet om online een kaartje in te vullen, zodat je ook nog een persoonlijke boodschap bij de fruitmand kunt voegen. Je bestelling wordt de dag na je bestelling vers afgeleverd op het adres van je keuze. Maar je kunt ook opgeven dat je de bezorging op een bepaalde datum wilt laten plaatsvinden. Op die manier is de bezorgde fruitmand altijd gegarandeerd vers.