Dagelijks vers bezorgd

Bezorging binnen 24 uur

Achteraf betalen, ook zakelijk

Bestellen in slechts 3 stappen

Fruitkisten

Fruitkist gemengd

€35,95

Deze luxe Fruitkist zit boordevol heerlijk, vers fruit. Een geschenk wat met plezier ontvangen zal worden!

Bestel

 

Bij Topfruit.nl kunt u een fruitmand, box of kist bestellen en laten bezorgen. Leuk als geschenk voor een vriend, collega of relatie of om iemand beterschap te wensen. Ons aanbod fruit is zeer divers en geschikt voor iedere gelegenheid!

De voordelen van Topfruit.nl

  • In slechts 3 stappen heeft u de bestelling afgerond
  • ​Eigen productie, alles in eigen beheer!
  • Gemakkelijk en zonder zorgen
  • Binnen 24 uur bezorgd
  • Door heel nederland
  • Verschillende betaalmetodes


​Fruit met geschenk

Een fruitmand of fruitbox is natuurlijk een erg leuk cadeau. Toch kunt u het nog iets leuker maken. U kunt namelijk een fruitmand of fruitbox met geschenk kopen. Hierbij kunt u denken aan snoep, noten, wijn, champagne of een leuke knuffelbeer. Als u wilt weten welke fruitboxen en fruitmanden wij allemaal verkopen, kunt u ons gehele aanbod online bekijken. Bij vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via 088 110 8040. Wij helpen u graag.

Een fruitbox bestellen bij Topfruit.nl, bijvoorbeeld om iemand beterschap te wensen, is zeer gemakkelijk. U doet dit in slechts 4 stappen. Eerst kiest u de gewenste fruitbox. Daarna kunt u een kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap. Vervolgens vult u de bezorggegevens in. Ten slotte kiest u of u direct wilt betalen of achteraf. U kunt ook achteraf betalen. Wanneer dat gebeurd is, gaan wij voor u aan de slag om de fruitbox zo snel mogelijk te bezorgen. Als u graag een fruitbox van Topfruit.nl wilt bestellen, bijvoorbeeld om iemand beterschap te wensen, kunt u kiezen uit meerdere opties. Wij verkopen en bezorgen de volgende fruitboxen:

  • Fruitbox: de standaard box met fruit en een fles Schulp sap;
  • Fruitbox Snoep: deze box biedt u een combinatie van vers fruit en lekker snoep;
  • Fruitbox Noten: een grote box met zowel fruit als noten;

Al het fruit is nog vers wanneer wij de fruitbox bezorgen. Het fruit wordt namelijk dagelijks vers bij ons bezorgd. Als wij een bestelling binnen krijgen, maken wij gelijk een box voor u gereed en deze versturen wij nog dezelfde dag. Ook als u met spoed iemand wilt verrassen of beterschap wilt wensen, kan dat met een fruitbox van Topfruit.nl. Wilt u meer weten over de verschillende fruitboxen of hoe u ze kunt bestellen? Neem dan contact met ons op via 088 110 8040.

Lees meer
Fruitkist snoep

Fruitkist snoep

39,95
Deze fruitkist bestaat naast heerlijk, vers fruit ook uit een smakelijke variatie aan snoepgoed. Een echte aanrader om de ontvanger te verrassen!
Bestel
Fruitkist noten

Fruitkist noten

43,95
Deze fruitkist noten groot is gevuld met heerlijk vers fruit. De fruitmand is ideaal om uw collega, kennis of geliefde te verrassen!
Bestel
Fruitkist biologisch

Fruitkist biologisch

39,95
Deze luxe fruitkist bestaat uitsluitend uit biologisch fruit en is heerlijk rijk gevuld!
Bestel
Fruitkist special

Fruitkist special

46,95
Op zoek naar een specialere fruitkist? Dan is de Fruitkist special een hele goede keuze!
Bestel
Fruitkist ananas

Fruitkist ananas

18,95
Deze trendy fruitkist is gevuld met 3 heerlijk sappige ananassen.
Bestel
 Fruitkist sinaasappel

Fruitkist sinaasappel

25,95
De fruitkist is rijkelijk gevuld met verse sinaasappels en mandarijnen. Een perfecte verrassing om iemand op te vrolijken met deze sierlijke fruitkist. 
Bestel
Fruitkist appel

Fruitkist appel

25,95
Deze fruitkist is gevuld met gemengde en handgeplukte appels. Deze fruitkist is dan ook perfect om jouw oogappeltje te verrassen.
Bestel
Fruitkist sinaasappel met citrus carafe

Fruitkist sinaasappel met citrus carafe

29,95
De fruitkist is rijkelijk gevuld met verse sinaasappels. Daarnaast is deze kist aangevuld met een Citrus Carafe Juicer & Squeezer van Tomorrow's Kitchen.
Bestel