Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Fruitmand sturen

Een fruitmand kan je online kopen bij Topfruit.nl. Je kunt iemand om verschillende redenen een fruitmand sturen. Zo kan je een fruitmand sturen om iemand beterschap te wensen, vanwege een geboorte, een verjaardag of gewoon zomaar. Je maakt de fruitmand wat persoonlijker door een kaartje mee te laten leveren en deze te voorzien van een persoonlijke boodschap. Daar maak je werkelijk iedereen blij mee. Topfruit.nl heeft een zeer ruim aanbod van fruitmanden. Er is zeker een geschikte fruitmand voor iedereen.

Bekijk onze fruitgeschenken

Fruitmand online kopen bij Topfruit.nl: er is keuze genoeg!

Ken je iemand die gek is op fruit en wil je deze persoon graag een geschenk geven? Dan is het een ontzettend goed idee om deze persoon een fruitmand te sturen. Je kan bij Topfruit.nl vele fruitmanden kopen. Ons aanbod ziet er als volgt uit:

  • Fruitmanden: deze manden zijn rijkelijk gevuld met vers fruit uit Hollandse boomgaarden.
  • Fruitboxen: kies een van onze fraaie fruitboxen, eventueel met Tony's Chocolonely of een fles fruitsap. 
  • Fruitkisten met geschenken: een fruitkist rijkelijk gevuld met kwaliteitsfruit en bijvoorbeeld bier, wijn of sap erbij
  • Fruitschalen: een moderne en stijlvol ontworpen fruitschaal vol met vers kwaliteitsfruit. 

Kies de fruitmand die u graag zou willen kopen en bestel deze gelijk online!

Gemakkelijker bestellen kan haast niet!

Wij maken het u zeer gemakkelijk. Bestellen kan in 4 eenvoudige stappen. Ten eerste kiest u de fruitmand die u graag online zou willen kopen. Daarna bedenkt u een persoonlijke boodschap die wij voor u op het bijgevoegde kaartje mogen zetten. Vervolgens vult u de bezorggegevens in. Ten slotte kiest u hoe u wilt betalen. U kunt gelijk betalen via iDEAL of Creditcard. Het is echter ook mogelijk om achteraf te bepalen met AfterPay of PayPal. Als zakelijke klant kunt u ook betalen middels een vooruitbetaling of op rekening. Als wij al uw gegevens hebben ontvangen, gaan we gelijk aan de slag en zullen wij de fruitmand zo snel mogelijk naar u toe sturen. In principe vindt de bezorging altijd al binnen 24 uur plaats. Als u wilt, kunt u ook een ander bezorgmoment kiezen. Wij zorgen ervoor dat de fruitmand hoe dan ook op tijd wordt bezorgd. Is er iets nog niet duidelijk voor u? Neem dan snel contact met ons op via 088 110 8040.