Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Alle fruitgeschenken

Fruitmand klein

Fruitmand klein

14,50
Deze fruitmand is misschien klein van stuk, maar zit boordevol vitaminen.
Bestel
Fruitmand klein met thema ballonFruitmand klein met thema ballon

Fruitmand klein met thema ballon

Vanaf
24,50
Verras de ontvanger met deze frisse fruitmand en heliumballon naar keuze. Gevuld met het meest verse fruit van de kweker. Een prachtig cadeau, geschikt voor elke gelegenheid!
Bestel
Fruitmand middel

Fruitmand middel

18,95
Wat is een cadeau zonder een prachtige geschenkverpakking?

Onze duurzame bamboeschaal maakt jouw gezonde attentie helemaal compleet! Gevuld met het meest verse fruit en een flesje Schulp appelsap uit de Hollandse boomgaarden.
Bestel
Fruitmand middel met thema ballonFruitmand middel met thema ballon

Fruitmand middel met thema ballon

Vanaf
29,95
Verras de ontvanger met deze frisse fruitmand en heliumballon naar keuze. Gevuld met het meest verse fruit van de kweker. Een prachtig cadeau, geschikt voor elke gelegenheid!
Bestel
Fruitmand groot

Fruitmand groot

25,95
Deze grote fruitmand is gevuld met heerlijk handfruit en een grote fles Schulp sap uit de Hollandse boomgaarden. Een cadeau dat met veel plezier zal worden ontvangen.
Bestel
Fruitmand Puur Natuur(lijk)Fruitmand Puur Natuur(lijk)

Fruitmand Puur Natuur(lijk)

28,95
Met deze heerlijke fruitmand 'puur natuur(lijk)' geef je een kwaliteitsproduct met puur natuurlijke ingrediënten. Hiervoor zijn de meest duurzame, lokale en pure producten zonder toevoegingen geselecteerd. Al het fruit is biologisch geteeld en/of afkomstig van Hollandse bodem.
Bestel
Fruitbox klein

Fruitbox klein

12,95
Een box vol met vers fruit, wie wil dat nou niet? Een gezond cadeau waarmee je een glimlach tovert op het gezicht van de ontvanger.
Bestel
Fruitbox

Fruitbox

19,95
Deze fruitbox is gevuld met handgeplukt en speciaal geselecteerd kwaliteitsfruit. Deze fruitbox is zeer geschikt om iemand te feliciteren, beterschap of sterkte te wensen!
Bestel
Fruitbox Puur Natuur(lijk)

Fruitbox Puur Natuur(lijk)

21,95
Met deze heerlijke fruitbox 'puur natuur(lijk)' geef je een kwaliteitsproduct met puur natuurlijke ingrediënten. Hiervoor zijn de meest duurzame, lokale en pure producten zonder toevoegingen geselecteerd. Al het fruit is biologisch geteeld en/of afkomstig van Hollandse bodem.
Bestel
Fruitbox Puur Natuur(lijk) - groot

Fruitbox Puur Natuur(lijk) - groot

41,95
Deze fruitbox is alles wat je nodig hebt om iemand beterschap te wensen of een hart onder de riem te steken. Hiervoor zijn de meest duurzame, lokale en pure producten zonder toevoegingen geselecteerd. Al het fruit is biologisch geteeld en/of afkomstig van Hollandse bodem.
Bestel
Fruitbox met thema ballonFruitbox met thema ballon

Fruitbox met thema ballon

Vanaf
30,95
Verras familie, vrienden of collega’s met deze unieke fruitbox! Naast het meest verse handfruit van de kweker krijg je ook een unieke heliumballon. De fruitbox wordt compleet gemaakt met een heerlijke fles appel-vlierbes sap van Schulp, gemaakt van vers fruit uit de Hollandse boomgaarden.
Bestel
Fruitmand middel Tiny Tony's

Fruitmand middel Tiny Tony's

20,50
Er mag af en toe best gesnoept worden! Deze prachtige duurzame bamboeschaal is gevuld met het meest verse fruit en de lekkerste Tiny Tony’s chocolaatjes. Handig als gezonde snack, maar ook voor de lekkere trek. Geniet daarnaast ook van een flesje Schulp appelsap uit de Hollandse boomgaarden.
Bestel
Fruitmand groot Tiny Tony's

Fruitmand groot Tiny Tony's

27,95
Pak groots uit met dit fantastische fruitpakket! Gevuld met het meest gezonde fruit en Tiny Tony’s chocolaatjes voor de lekkere trek. Daarnaast bevat de fruitmand een fles Schulp appel-vlierbes sap uit de Hollandse boomgaarden.
Bestel
Fruitbox klein Tiny Tony's

Fruitbox klein Tiny Tony's

13,95
Iemand feliciteren, beterschap wensen of een hart onder de riem steken? Geef eens fruit cadeau!
Bestel
Fruitbox Tiny Tony's

Fruitbox Tiny Tony's

22,50
Een regenboog aan kleuren is te zien in deze vrolijke fruitbox! Geniet van vers handfruit, een lekkere fles appel-vlierbes Schulp sap en Tiny Tony’s chocolaatjes voor de lekkere trek. Zo’n cadeau zou iedereen toch graag willen ontvangen?
Bestel
Fruitmand middel speciaal

Fruitmand middel speciaal

23,95
Ben je op zoek naar een wat specialer cadeau?
Dan is de Fruitmand Speciaal een hele goede keuze!
Bestel
Fruitbox klein speciaal

Fruitbox klein speciaal

15,95
In deze speciale fruitmand vind je naast handfruit ook heerlijk exotisch fruit. Denk hierbij aan een granaatappel, physalis vruchten en een heuse kokosnoot!
Bestel
Fruitbox klein met thema ballonFruitbox klein met thema ballon

Fruitbox klein met thema ballon

Vanaf
23,95
Laat de ontvanger weten dat je aan hem of haar denkt met dit speciale fruitgeschenk. Een box gevuld met het meest verse fruit en aangevuld met een mooie heliumballon naar keuze. Zo verras je de ontvanger pas echt!
Bestel
Fruitkist met geschenken & sap

Fruitkist met geschenken & sap

36,95
Ga jij voor een gezond geschenk? Dan is deze fruitkist met geschenken inclusief lekker sapje een echte aanrader. Gevuld met vers fruit van de kweker, heerlijke Coco & Sebas chocoladereepjes, een notenmix en een Schulp appelsapje.
Bestel
Fruitkist Puur Natuur(lijk)

Fruitkist Puur Natuur(lijk)

40,95
Deze fruitkist heeft alles wat je nodig hebt om iemand beterschap te wensen of een hart onder de riem te steken. Hiervoor zijn de meest duurzame, lokale en pure producten zonder toevoegingen geselecteerd. Al het fruit is biologisch geteeld en/of afkomstig van Hollandse bodem.
Bestel
Topfruit.nl giftcard

Topfruit.nl giftcard

Vanaf
5,00
De Topfruit.nl giftcard is dé geschenkkaart voor gezond fruit. De ontvanger kan een smaakvolle fruitmand, fruitbox, fruitkist of fruitschaal bestellen op Topfruit.nl en genieten van vers fruit wat direct bij de fruitteler vandaan komt.
Bestel

Alle fruitgeschenken

Eet je elke dag je portie fruit? Het Voedingscentrum raad je aan om twee porties fruit per dag te eten. Dat komt neer op zo’n 200 gram. Door te variëren in verschillende fruitsoorten krijg je de voedingsstoffen binnen die je nodig hebt en het verhoogt je weerstand. Ze zeggen niet voor niets: a apple a day, keeps the doctor away! Fruit is goed voor je, dus het is belangrijk om het mee te nemen in je dagelijkse eetpatroon.

Een fruitgeschenk is een leuk cadeau om te geven

Een fruitgeschenk is super leuk om aan iemand cadeau te geven. Vaak wensen we iemand beterschap met een fruitschaal of fruitmand, maar het is toepasselijk voor allerlei gelegenheden. Fruitgeschenken in combinatie met sap, een heliumballon of chocolade is echt een feestje om te geven én te krijgen. Een bedankje voor de buren omdat ze je planten hebben verzorgd tijdens de vakantie of je vriendin die net een marathon gelopen heeft. Er zijn zoveel momenten waarbij je met een fruitgeschenk iemand blij maakt.

Bestel een klein of groot fruitgeschenk

Voor ieder budget hebben we een passend fruitgeschenk. Wil je iemand een fruitgeschenk cadeau geven of wil je fruit bestellen om ervoor te zorgen dat je collega’s wat gezonds kunnen snacken? Het kan allebei! Bekijk eens ons werkfruit en kijk welke hoeveelheid fruit past bij jouw teamgrootte. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om extra gezonde snacks toe te voegen zoals een mix van groentesnacks, druiven of bijvoorbeeld avocado’s. Wil je een fruitgeschenk cadeau doen aan iemand, maar ook een kaartje toevoegen om het extra persoonlijk te maken? Voeg het kaartje toe aan je bestelling en zorg voor een extra grote glimlach op iemands gezicht.

Lees meer