Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Fruitmanden

Fruitmand middel Tiny Tony's

Fruitmand middel Tiny Tony's

20,50
Er mag af en toe best gesnoept worden! Deze prachtige duurzame bamboeschaal is gevuld met het meest verse fruit en de lekkerste Tiny Tony’s chocolaatjes. Handig als gezonde snack, maar ook voor de lekkere trek. Geniet daarnaast ook van een flesje Schulp appelsap uit de Hollandse boomgaarden.
Bestel
Fruitmand groot Tiny Tony's

Fruitmand groot Tiny Tony's

27,95
Pak groots uit met dit fantastische fruitpakket! Gevuld met het meest gezonde fruit en Tiny Tony’s chocolaatjes voor de lekkere trek. Daarnaast bevat de fruitmand een fles Schulp appel-vlierbes sap uit de Hollandse boomgaarden.
Bestel
Fruitmand middel speciaal

Fruitmand middel speciaal

23,95
Ben je op zoek naar een wat specialer cadeau?
Dan is de Fruitmand Speciaal een hele goede keuze!
Bestel
Fruitmand middel

Fruitmand middel

18,95
Wat is een cadeau zonder een prachtige geschenkverpakking?

Onze duurzame bamboeschaal maakt jouw gezonde attentie helemaal compleet! Gevuld met het meest verse fruit en een flesje Schulp appelsap uit de Hollandse boomgaarden.
Bestel
Fruitmand groot

Fruitmand groot

25,95
Deze grote fruitmand is gevuld met heerlijk handfruit en een grote fles Schulp sap uit de Hollandse boomgaarden. Een cadeau dat met veel plezier zal worden ontvangen.
Bestel
Fruitmand Puur Natuur(lijk)Fruitmand Puur Natuur(lijk)

Fruitmand Puur Natuur(lijk)

28,95
Met deze heerlijke fruitmand 'puur natuur(lijk)' geef je een kwaliteitsproduct met puur natuurlijke ingrediënten. Hiervoor zijn de meest duurzame, lokale en pure producten zonder toevoegingen geselecteerd. Al het fruit is biologisch geteeld en/of afkomstig van Hollandse bodem.
Bestel
Fruitmand middel met thema ballonFruitmand middel met thema ballon

Fruitmand middel met thema ballon

Vanaf
29,95
Verras de ontvanger met deze frisse fruitmand en heliumballon naar keuze. Gevuld met het meest verse fruit van de kweker. Een prachtig cadeau, geschikt voor elke gelegenheid!
Bestel
Topfruit.nl giftcard

Topfruit.nl giftcard

Vanaf
5,00
De Topfruit.nl giftcard is dé geschenkkaart voor gezond fruit. De ontvanger kan een smaakvolle fruitmand, fruitbox, fruitkist of fruitschaal bestellen op Topfruit.nl en genieten van vers fruit wat direct bij de fruitteler vandaan komt.
Bestel

Geef eens een fruitmand cadeau

Het geven van vers fruit is natuurlijk altijd een goed idee. Maar behalve gezond en origineel ziet een fruitmand er ook nog eens heel leuk uit! Bij Topfruit.nl krijg je een mooie fruitmand van zeegras die rijkelijk gevuld is met het lekkerste verse fruit. Daar kun je dus altijd mee voor de dag komen, bij welke gelegenheid dan ook.

Een fruitmand voor ieder moment

Eigenlijk is een fruitmand het beste cadeau dat je kunt bedenken. Je kunt het geven bij iedere situatie en op elk moment in het jaar. Je krijgt bij Topfruit.nl niet alleen vers fruit in de fruitmand, maar je kunt ook kiezen voor een speciale mand met seizoensgebonden, tropisch fruit. Ook als je van een puur Hollands product houdt, dan is er genoeg keuze.

Fruitmand beterschap

Zoals je hierboven leest, verstuur je een fruitmand op elk moment van het jaar. We zien wel dat een fruitmand vaak wordt besteld om iemand beterschap te wensen. Wil je een beterschap fruitmand online kopen? Bij Topfruit.nl hebben we verschillende fruitmanden die je personaliseert met een kaartje en/of ballon. Een fruitmand bezorgen bij beterschap is een hartstikke goed idee, vooral als er een persoonlijke boodschap bij zit. Dan weet de ontvanger meteen van wie de beterschap fruitmand is. Kies een klein, middel of grote fruitmand en laat je fruitmand bezorgen op het juiste adres. Een fruitmand sturen om iemand beterschap te wensen is een uitstekend idee.  

Een luxe fruitmand met een extra cadeautje

Topfruit.nl heeft niet alleen fruitmanden voor iedere gelegenheid, maar ook voor ieder budget. Als je iets te vieren hebt, of iemand een hart onder de riem wil steken, kun je een mooie fruitmand laten bezorgen met veel fruit en nog iets extra's. Dit kan een ballon zijn met een tekst om de ontvanger beterschap te wensen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een fruitmand waar een paar lekkere chocolaatjes inzitten. Want lekker kan soms ook iets anders zijn dan fruit. Hoewel het hier ook niet aan ontbreekt. Deze fruitmanden liggen vol met heerlijke verse appels, citrusvruchten, kiwi’s, pruimen of meloen en walnoten. Bovendien ontbreekt het flesje vruchtensap niet.

Bestel eenvoudig en snel online

Wil je een fruitmand bestellen en laten versturen naar je familie of vrienden? Kies de fruitmand die het beste bij de ontvanger past. Vergeet ook niet om online een kaartje in te vullen, zodat je ook nog een persoonlijke boodschap bij de fruitmand kunt voegen. Je bestelling wordt de dag na je bestelling vers afgeleverd op het adres van je keuze. Maar je kunt ook opgeven dat je de bezorging op een bepaalde datum wilt laten plaatsvinden. Op die manier is de bezorgde fruitmand altijd gegarandeerd vers.

Lees meer