Our other brands

| Log in Shopping cart

Excellent! 8,6

From 235 reviews

Thuiswinkel waarborg
Anton
Gorinchem
Snel geregeld en klant is blij. Pakket besteld voor een vaste klant die een zware operatie heeft gehad. Snel besteld, snel bezorgd, prettige website en klant is blij. Super!
9
1 day ago
Melvin
Almere
Zag er goed uit. Fruit zag er goed uit!
10
2 days ago
Guno
Purmerend
Voldeed aan mijn verwachtingen Degene die de fruitmand heeft ontvangen was verrast en blij met de fruitmand. Deze was goed gevuld met een diversiteit aan fruit en wat extra's. De levering was vlot
10
3 days ago
Sandra
Schoonrewoerd
Helemaal top Heel makkelijk besteld en de ontvanger was er heel blij mee
10
3 days ago
Marry
Gouda
snel en goed Nadat de keus gemaakt was ( en dat was moeilijk door het grote aanbod van fruitmanden), was de de bestelling heel snel gedaan. De enthousiaste reactie van de ontvanger was de kers op de taart. Voor herhaling vatbaar
8
8 days ago
marcel
milsbeek
heel blij na een mindere ervaring door een menselijke fout hebben topfruit contact met mij gezocht en is alles heel netjes opgelost vond het super dat ze zelf contact zochten en meteen het probleem oploste iedereen maakt fouten was geweldig hoe ze het opgelost hebben zeer veel dank hiervoor klasse gewoon een aanrader gr marcel
10
13 days ago
Mohamed
Almere
Prima geregeld Prima verzorgd, de ontvanger was er blij mee, en dat gaat het om.
10
18 days ago
Rita
Assen
Alle gemak met het bestellen en super mooie fruitmand Fijne overzichtelijke site om te bestellen en super mooie fruitmand.
10
19 days ago
Janny
Pijacker
Heel goed mooi op tijd bezorgd zag er goed uit Leuk om eens fruit te sturen deed altijd bloemen Zag er gezellig uit en de ontvanger was zeer verrast Dus zal er meer gaan bestellen.
10
22 days ago
M. Sotiriou
Zandvoort
Bestelling op tijd aangekomen Wel tevreden met de levering. Alleen teleurgesteld dat ik mijn bon van €3.50 van topbloemen niet inwisselbaar was bij topfruit.
8
22 days ago

All reviews are checked for authenticity. This way you can be sure that the reviews you read here come from real customers. After purchase we invite all our customers to leave a review. If we are not sure that a review is from a customer who bought something, we ask for proof of purchase. This way we prevent fake reviews. If a review is posted after products or services have been delivered for free or in a paid cooperation, this is clearly stated. More information can be found on the review page of klantenvertellen.

Read more