Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Beterschap cadeau

Wilt u een vrouw beterschap wensen en daarvoor een cadeau laten bezorgen? Kies een keer niet voor bloemen, maar geef haar een rijkelijk gevulde fruitmand. Deze bestelt u eenvoudig online bij Topfruit.nl. Wij maken het mogelijk een fruitmand te bestellen in slechts 3 stappen. U kunt meteen betalen, maar ook achteraf betalen is mogelijk. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de voordelen die Topfruit.nl u te bieden heeft.

Bekijk onze fruitmanden

Wilt u iemand beterschap wensen? Laat een cadeau bezorgen

Iedere vrouw die ziek is, vindt het leuk als iemand een cadeau laat bezorgen om beterschap te wensen. Er zijn verschillende cadeaus die u kunt kopen. Maar het ideale cadeau om een vrouw te geven om haar beterschap te wensen is een fruitmand. Topfruit.nl biedt u een groot aantal fruitmanden aan. U kunt kiezen voor de Fruitmand Basis met enkel fruit, maar wij verkopen ook luxere varianten. Maak haar bijvoorbeeld blij met een fruitmand met noten, met snoep of met extra fruit (een Fruitmand Luxe of Fruitmand Super de Luxe). U kunt een vrouw niet op een betere manier beterschap wensen dan door zo’n heerlijk en gezond cadeau te laten bezorgen. 

Dagelijks vers bezorgd

Al ons fruit wordt dagelijks vers bezorgd. Het fruit is dus zeker nog vers wanneer u het als cadeau laat bezorgen bij de vrouw die u beterschap wilt wensen. Nadat u besteld heeft, gaan wij gelijk voor u aan de slag. Voor 17:00 besteld is morgen in huis met uitzondering van zondag. Zaterdag voor 17:00 besteld is maandag in huis. Als u de fruitmand pas later wilt laten bezorgen, is dat ook mogelijk. U kunt zelf de bezorgdatum kiezen. Als u meer wilt weten, kunt u bellen naar 088 110 8040.

Meer informatie:

Fruit online | Beterschapsmand