Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Beterschapsmand

Beterschapsmand: een gezonde verrassing

Ken je iemand in je familie- of vriendenkring die al een tijdje ziek is? Of is iemand onlangs in het ziekenhuis opgenomen, maar kun je niet eenvoudig op bezoek gaan? Soms wil je een zieke graag laten weten dat je aan hem of haar denkt. Dat kun je op een hele originele manier laten weten, namelijk met een beterschapsmand van Topfruit.nl.

Bekijk onze fruitmanden

Een hart onder de riem met de beterschap mand

Wat is er nu leuker dan een beterschap mand te krijgen vol met vers fruit, waar bovendien nog wat extra's aan is toegevoegd? Denk aan heerlijke noten of een verfrissend drankje. De inhoud van een beterschapsmand is niet alleen gevarieerd en dagvers, maar ziet er ook nog eens heel leuk uit.

Het is niet alleen het gebaar achter de beterschapsmand dat de ontvanger zal waarderen. Ook de beterschapsmand zelf maakt je een stukje vrolijker als je er naar kijkt. Wens iemand beterschap met een mand die past bij de ontvanger. Of het nu een mand is met lekker Hollands fruit of een selectie exotische fruitsoorten, er is voor ieder wat wils.

Maak de beterschapsmand extra persoonlijk

Met zoveel keuze in verschillende fruitmanden bij Topfruit.nl kun je altijd wel iets vinden dat je aanspreekt en dat bij de ontvanger past. Om het nog persoonlijker te maken, kies je voor een beterschapsmand met een ballon waarop een beterschapstekst staat. Ook kun je online een beterschapskaartje invullen met een persoonlijke tekst. Zo kun je de ontvanger laten weten wie de beterschapsmand heeft gestuurd en natuurlijk ook je steun laten blijken.

Je kunt deze beterschapsmand laten bezorgen, maar je kunt hem ook bij je thuis laten afleveren en vervolgens persoonlijk naar de zieke brengen. Je weet in ieder geval zeker dat je altijd een beterschapsmand met vers fruit krijgt, want de beterschapsmanden worden na je bestelling pas samengesteld en daarna direct bezorgd.

Beterschapsmand laten bezorgen: bestel eenvoudig en snel online

Om een beterschapsmand te laten bezorgen via Topfruit.nl is heel eenvoudig. Je kiest de gewenste beterschapsmand uit het assortiment, met heerlijk vers fruit. Overweeg ook een extraatje toe te voegen, zoals snoep, chocolade of een ander leuk geschenk. Kies vervolgens een passend kaartje, of het nu een beterschapswens is of een felicitatiekaartje bij een geboorte. Vul het adres van de ontvanger in of kies ervoor de beterschapsmand persoonlijk te overhandigen. Op de aangegeven datum wordt de beterschapsmand met vers fruit op het juiste adres afgeleverd.