Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Beterschapsmand

Verras met een beterschapsmand

Ken je iemand in je familie- of vriendenkring die al een tijdje ziek is? Of is iemand onlangs in het ziekenhuis opgenomen, maar kun je niet eenvoudig op bezoek gaan? Soms wil je een zieke graag laten weten dat je aan hem of haar denkt. Dat kun je op een hele originele manier laten weten, namelijk met een beterschapsmand van Topfruit.nl.

Bekijk onze fruitmanden

Een hart onder de riem met de beterschap mand

Wat is er nu leuker dan een beterschap mand te krijgen vol met vers fruit, waar bovendien nog wat extra's aan is toegevoegd. Zoals bijvoorbeeld wat noten of een lekker drankje. De inhoud van een beterschapsmand is niet alleen gevarieerd en dagvers, het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Het is niet alleen het gebaar achter de beterschapsmand dat de ontvanger zal waarderen. Ook de beterschapsmand zelf maakt je een stukje vrolijker als je er naar kijkt. Wens iemand beterschap met een mand die past bij de ontvanger. Het kan een mand zijn met lekker Hollands fruit. Of je kiest voor een beterschapsmand met een paar exotische fruitsoorten.

Maak de beterschapsmand extra persoonlijk

Met zoveel keuze in verschillende fruitmanden bij Topfruit.nl kun je altijd wel iets vinden dat je aanspreekt en dat bij de ontvanger past. Om het nog persoonlijker te maken, kies je voor een beterschapsmand met een ballon waarop een beterschap tekst staat. Ook kun je online een beterschapskaartje invullen met een persoonlijke tekst. Zo kun je de ontvanger laten weten wie de beterschapsmand stuurde en natuurlijk ook je steun laten blijken. Je kunt deze beterschapsmand laten bezorgen. Maar je kunt hem ook bij jezelf thuis laten afleveren en dan persoonlijk naar de zieke brengen. Je weet in ieder geval zeker dat je altijd een beterschapsmand met vers fruit krijgt, want de beterschapsmanden worden na je bestelling pas samengesteld en daarna direct bezorgd.

Beterschapsmand laten bezorgen: bestel eenvoudig en snel online

Een beterschapsmand laten bezorgen via Topfruit.nl is heel eenvoudig. Kies uit het grote assortiment de beterschapsmand die je wilt opsturen. Kijk daarbij niet alleen naar het lekkere, verse fruit maar bedenk ook of je er nog iets extra's bij wilt geven. Zoals bijvoorbeeld snoep, chocolade of een ander leuk geschenk. Vervolgens kies je een passend kaartje. Dat kan een beterschapswens zijn, maar natuurlijk ook een felicitatiekaartje bij een geboorte. Vul het adres in van de ontvanger of van jezelf als je de beterschapsmand persoonlijk wilt geven. Op de aangegeven datum wordt de beterschapsmand met vers fruit op het juiste adres afgeleverd.