Beterschapsmand

Bij Topfruit.nl kunt u onder andere een beterschapsmand bestellen. Dit is een fruitmand met een kaartje waar een persoonlijke boodschap op staat waarmee u iemand beterschap kunt wensen. U kunt eenvoudig en snel een fruitmand bestellen en overal in Nederland laten bezorgen. Wij bezorgen al binnen 24 uur.

Bekijk onze fruitmanden

Beterschapsmand bestellen: vele mogelijkheden

Als u bij ons een beterschapsmand wilt bestellen, is er keuze genoeg. Zo kunt u bij ons de volgende beterschapsmanden kopen:

  • Klassieke fruitmanden: deze fruitmand is ideaal om iemand beterschap te wensen. U kunt kiezen voor een basis fruitmand, maar ook voor een fruitmand die ook noten, snoep of thee bevat.
  • Fruitmanden met geschenk: naast fruitmanden met kleine geschenkjes zoals snoep of noten, verkopen wij ook fruitmanden met grotere geschenken. Denk bijvoorbeeld aan een fruitmand met wijn of champagne.
  • Fruitmanden voor jongens en meisjes: deze fruitmanden bevatten een blauw of roze knuffelbeer en zijn ideaal als u een klein kindje beterschap wilt wensen met behulp van een fruitmand.
  • Royale fruitmanden: wil je iemand groots verrassen. Royale fruitmanden bevatten nog meer fruit en ander lekkers dan de gewone fruitmanden.

U zult iemand zeker blij zijn als u een rijk gevulde beterschapsmand bij Topfruit.nl bestelt. En bestellen is ook nog eens heel gemakkelijk!

Bestellen in slechts 4 stappen

Een beterschapsmand bestellen is zeer gemakkelijk. Het begint natuurlijk met het kiezen van de gewenste fruitmand om iemand beterschap te wensen. Daarna krijgt u de mogelijkheid een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen en vult u uw bezorggegevens in. Ten slotte betaal u gelijk online of kiest u ervoor om dit achteraf te doen. Zo simpel is het! Is er toch nog iets niet helemaal duidelijk voor u? Neem dan contact met ons op via 088 110 8040.

Meer informatie:

Fruit bestellen | Beterschap meisje | Fruitmand sturen |