Beterschapsmand

Bij Topfruit.nl kan je onder andere een beterschapsmand bestellen. Dit is een fruitmand met een kaartje waar een persoonlijke boodschap op staat waarmee je iemand beterschap kan wensen. Je  kan eenvoudig en snel een fruitmand bestellen en overal in Nederland laten bezorgen. Wij bezorgen al binnen 24 uur.

Bekijk onze fruitmanden

Beterschapsmand bestellen: vele mogelijkheden

Als je bij ons een beterschapsmand wilt bestellen, is er keuze genoeg. Zo kan je bij ons de volgende beterschapsmanden kopen:

  • Klassieke fruitmanden: deze fruitmand is ideaal om iemand beterschap te wensen. Je kan kiezen voor een basis fruitmand, maar ook voor een fruitmand die ook noten, snoep of thee bevat.
  • Fruitmanden met geschenk: naast fruitmanden met kleine geschenkjes zoals snoep of noten, verkopen wij ook fruitmanden met grotere geschenken. Denk bijvoorbeeld aan een fruitmand met wijn of champagne.
  • Fruitkisten: luxe fruitkisten boordevol heerlijk, vers fruit. Een leuke presentatie én een herbruikbaar accessoire!
  • Royale fruitmanden: wil je iemand groots verrassen. Royale fruitmanden bevatten nog meer fruit en ander lekkers dan de gewone fruitmanden.

Je zal zeker blij zijn als je een rijk gevulde beterschapsmand bij Topfruit.nl bestelt. En bestellen is ook nog eens heel gemakkelijk!

Bestellen in slechts 4 stappen

Een beterschapsmand bestellen is zeer gemakkelijk. Het begint natuurlijk met het kiezen van de gewenste fruitmand om iemand beterschap te wensen. Daarna krijg je de mogelijkheid een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen en vul je je bezorggegevens in. Ten slotte betaal je gelijk online of kies je ervoor om dit achteraf te doen. Zo simpel is het! Is er toch nog iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op via 088 110 8040.

Meer informatie:

Fruit bestellen | Beterschap meisje | Fruitmand sturen |