Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Blog

Leuk dat je geïnspireerd wil raken over het geven van de lekkerste fruitcadeaus! Wij van Topfruit.nl helpen je hier graag bij. Op deze pagina vind je blogs en andere relevante (nieuws)berichten over fruit, inhaakmomenten, praktische zaken over onze fruitkweker en nog veel meer.

Gezonde smoothie recept met sinaasappel, appel en honing.

1 november 2023

Gezonde smoothies zijn momenteel zeer geliefd en worden overal aangeboden, zelfs exclusief in sommige restaurants. De vraag of ze echt gezond zijn, blijft betwist, maar we presenteren een recept met sinaasappel, appel en honing, terwijl we ook de gezondheidsvoordelen van enkele ingrediënten bespreken.

Zelf smoothie maken

Fruitsalade maken met een zoete twist

31 oktober 2023

Fruitsalades zijn tijdloos en veelzijdig, geschikt voor zomerse dagen of winterse snacks. Ons originele recept met een zoete twist is ideaal als bijgerecht of weekend snack, rijk aan vitamines en mineralen voor een gezonde boost.

Fruitsalade maken

Zelf ijsthee maken met passievrucht en munt is super gezond!

26 oktober 2023

IJsthee wordt steeds populairder in restaurants en koffietentjes. Het maken ervan is verrassend eenvoudig! Perfect na het sporten of voor verfrissing. Ontdek ons smaakvolle ijstheerecept en de gezondheidsvoordelen van het belangrijkste ingrediënt in dit artikel.

Zelf ijsthee maken

Fruit bewaren: alles wat je moet weten.

25 oktober 2023

Fruit, dat smaakvolle geschenk van de natuur, blijft het langst vers en smakelijk wanneer je het op de juiste manier bewaart. Maar, hoe kun je fruit langer bewaren? In dit artikel ontdek je de geheimen van fruitbewaring, van het kiezen van de ideale bewaarlocatie in je koelkast tot het slim invriezen van je favoriete vruchten.

Tips & tricks

 

Wat is het gezondste fruit?

14 augustus 2023

Fruit is gezond, maar wat maakt fruit zo gezond. Je leert het in de blog. We leggen uit waar fruit uit is opgebouwd en laten je ook de top 13 gezondste fruitsoorten zien. Het belangrijkste is natuurlijk dat de nadruk ligt op het eten van gevarieerd en niet te veel fruit.

Top 13 gezondste fruitsoorten