Onze andere merken

Klantenservice | Inloggen
Heerlijke gezonde attenties
Dagelijks vers bezorgd
Achteraf betalen, ook zakelijk
Bestellen in 3 stappen

Fruitkisten met geschenken

Fruitkist met geschenken Beterschap

Fruitkist met geschenken Beterschap

39,95
Wens iemand beterschap met deze fruitkist vol met unieke producten. Dit elzenhouten kistje is gevuld met vers handfruit, heerlijke thee, een puzzelboekje en nog veel meer leuke geschenken.
Bestel
Fruitkist met geschenken & sap

Fruitkist met geschenken & sap

34,95
Wat is leuker dan een fruitkistje met fruit? Een fruitkistje vol met leuke geschenken!
Bestel
Fruitkist met geschenken & wijn

Fruitkist met geschenken & wijn

41,95
Kom goed voor de dag met dit unieke fruitkistje! Gevuld met vers fruit van de kweker, heerlijke Coco & Sebas chocoladereepjes, een notenmix en een mooie fles Supreme Collection rouge.
Bestel
Fruitkist met geschenken & bier

Fruitkist met geschenken & bier

38,95
Zoek je iets spannenders dan een standaard fruitmand? Dan is deze fruitkist vol met heerlijke geschenken een echte aanrader!
Bestel
Tijdelijk uitverkocht
Fruitkist met streekproducten

Fruitkist met streekproducten

42,95
Op zoek naar een uniek fruitcadeau voor familie, vrienden of collega’s? Kijk eens naar dit mooie fruitkistje vol met smakelijk handfruit en biologische streekproducten van landgoed Olmenhorst.
Informatie
Fruitkist met geschenken & knuffel

Fruitkist met geschenken & knuffel

39,95
Een uniek geschenk om cadeau te doen aan kersverse ouders, liefde te laten blijken of een hart onder de riem te steken bij de ontvanger. Kortom voor iemand die een knuffel verdient!
Bestel

Verras iemand met een heerlijk gevulde fruitkist

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Fruit is natuurlijk gezond, maar het is ook eens iets heel anders als geschenk. Geef een fruitkist niet alleen cadeau om je naaste beterschap te wensen. Maar laat het spreken om te bedanken, te feliciteren of gewoon een dierbare in het zonnetje te zetten.

Een rijkgevulde fruitkist met geschenken

Bij Topfruit.nl kun je rekenen op een goed gevulde fruitkist in combinatie met de leukste geschenken. Je kunt de fruitkist perfect aanpassen voor iedere gelegenheid. Heeft de ontvanger iets te vieren? Kies dan een fruitkist gevuld met kwaliteitsfruit en bijvoorbeeld bier, wijn of sap erbij. Deze wordt als een pakket geleverd. Is er een baby geboren? Dan kun je ook kiezen voor de speciale geboorte fruitkist met geschenken als bijvoorbeeld beer Bella en thee met een theezeefje. Of je geeft een gevulde fruitkist met niet alleen het lekkerste fruit, maar ook de lekkerste streekproducten uit de Olmenhorst. Weet jij al wie je gaat verrassen?

Koop de leukste fruitkistjes bij Topfruit.nl

Wil je iemand verrassen en fruitkistjes kopen? Dan ben je bij Topfruit.nl aan het juiste adres. Je kunt online de fruitkisten uitkiezen die het beste bij de gelegenheid passen. Deze worden afgeleverd op het adres dat je opgeeft. Dat kan dus bij jezelf zijn. Maar je kunt het ook rechtstreeks naar je vriendin of familielid laten sturen. Als je een persoonlijke boodschap wilt toevoegen is dat natuurlijk ook mogelijk. Dit wordt dan meegeleverd met de fruitkist, zodat in ieder geval duidelijk is wie dit bijzondere cadeau gestuurd heeft.

Snelle levering en altijd vers fruit

Bestel je bij Topfruit.nl dan ben je verzekerd van een snelle levering, binnen 24 uur na je bestelling. Ook kun je ervan uitgaan dat het fruit in de fruitkisten vers is. De appels komen komen bijvoorbeeld uit de Nederlandse boomgaarden. De meer exotische fruitsoorten zoals kiwi, zijn met zorg geselecteerd. Zo zijn de fruitkisten van Topfruit.nl niet alleen leuk om te geven maar ook heerlijk om te krijgen.

Lees meer