Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Fruitkisten met geschenken

Fruitkist met geschenken & sap

Fruitkist met geschenken & sap

36,95
Ga jij voor een gezond geschenk? Dan is deze fruitkist met geschenken inclusief lekker sapje een echte aanrader. Gevuld met vers fruit van de kweker, heerlijke Coco & Sebas chocoladereepjes, een notenmix en een Schulp appelsapje.
Bestel
Fruitkist Puur Natuur(lijk)

Fruitkist Puur Natuur(lijk)

40,95
Deze fruitkist heeft alles wat je nodig hebt om iemand beterschap te wensen of een hart onder de riem te steken. Hiervoor zijn de meest duurzame, lokale en pure producten zonder toevoegingen geselecteerd. Al het fruit is biologisch geteeld en/of afkomstig van Hollandse bodem.
Bestel
Topfruit.nl giftcard

Topfruit.nl giftcard

Vanaf
5,00
De Topfruit.nl giftcard is dé geschenkkaart voor gezond fruit. De ontvanger kan een smaakvolle fruitmand, fruitbox, fruitkist of fruitschaal bestellen op Topfruit.nl en genieten van vers fruit wat direct bij de fruitteler vandaan komt.
Bestel

Verras iemand met een heerlijk gevulde fruitkist

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Fruit is natuurlijk gezond, maar het is ook eens iets heel anders als geschenk. Geef een fruitkist niet alleen cadeau om je naaste beterschap te wensen. Maar laat het spreken om te bedanken, te feliciteren of gewoon een dierbare in het zonnetje te zetten.

Een rijkgevulde fruitkist met geschenken

Bij Topfruit.nl kun je rekenen op een goed gevulde fruitkist in combinatie met de leukste geschenken. Je kunt de fruitkist perfect aanpassen voor iedere gelegenheid. Heeft de ontvanger iets te vieren? Kies dan een fruitkist gevuld met kwaliteitsfruit en bijvoorbeeld bier, wijn of sap erbij. Deze wordt als een pakket geleverd. Is er een baby geboren? Dan kun je ook kiezen voor de speciale geboorte fruitkist met geschenken als bijvoorbeeld beer Bella en thee met een theezeefje. Of je geeft een gevulde fruitkist met niet alleen het lekkerste fruit, maar ook de lekkerste streekproducten uit de Olmenhorst. Weet jij al wie je gaat verrassen?

Koop de leukste fruitkistjes bij Topfruit.nl

Wil je iemand verrassen en fruitkistjes kopen? Dan ben je bij Topfruit.nl aan het juiste adres. Je kunt online de fruitkisten uitkiezen die het beste bij de gelegenheid passen. Deze worden afgeleverd op het adres dat je opgeeft. Dat kan dus bij jezelf zijn. Maar je kunt het ook rechtstreeks naar je vriendin of familielid laten sturen. Als je een persoonlijke boodschap wilt toevoegen is dat natuurlijk ook mogelijk. Dit wordt dan meegeleverd met de fruitkist, zodat in ieder geval duidelijk is wie dit bijzondere cadeau gestuurd heeft.

Snelle levering en altijd vers fruit

Bestel je bij Topfruit.nl dan ben je verzekerd van een snelle levering. Bestel je voor 17:00 uur dan is het fruit morgen in huis met uitzondering van zondag. Bestel je zaterdag voor 17:00 dan is de bestelling op maandag in huis. Ook kun je ervan uitgaan dat het fruit in de fruitkisten vers is. De appels komen komen bijvoorbeeld uit de Nederlandse boomgaarden. De meer exotische fruitsoorten zoals kiwi, zijn met zorg geselecteerd. Zo zijn de fruitkisten van Topfruit.nl niet alleen leuk om te geven maar ook heerlijk om te krijgen.

Lees meer