Onze andere merken

| Inloggen

Fruitschalen

Sinterklaas of kerstchocolade toevoegen aan jouw fruitschaal!

Wil je een thema toevoegen aan jouw fruitschaal? Denk dan eens aan een heerlijke Tony’s Chocolonely chocoladereep met sinterklaaswikkel of de melk glühwein chocoladereep in kerstsfeer. Of verras de ontvanger met een vrolijke Merry Christmas ballon! Deze combinaties hebben we alvast toegevoegd aan verschillende fruitschalen.

Wil je liever een ander product aan jouw fruitschaal toevoegen? Doe dit dan in de volgende stap van het bestelproces. Daar vind je verschillende kerstchocolade en producten met een boodschap of wens. Zo verras je de ontvanger altijd met een passend fruitgeschenk!

Geef eens een fruitschaal cadeau

Een uniek cadeau dat tegelijkertijd gezond en lekker is? Zoek niet langer! Een fruitschaal gevuld met kwaliteitsfruit is een perfect cadeau als iemand ziek is. Ook als bedankje of om te laten weten dat je aan iemand denkt is het ideaal. De goed gevulde fruitschaal van Topfruit.nl is een gezonde verwennerij voor vrienden, collega’s, familie. Of wat dacht je gewoon lekker voor jezelf. Bij Topfruit.nl vind je een gevarieerd assortiment met het heerlijkste fruit. Wat je favoriete fruit ook is, bij Topfruit.nl vind je altijd iets dat past bij je wensen.

Moderne stijlvolle fruitschaal

De fruitschaal van Topfruit.nl is gevuld met vers kwaliteitsfruit. En dankzij het moderne en stijlvolle ontwerp een echte eyecatcher op het aanrecht of de keukentafel. De opengewerkte schaal is een doordacht design, omdat het zorgt voor een constante luchtcirculatie. Hierdoor zal het fruit minder snel overrijp worden.

Fruit: gezond en lekker

Wil je iemand feliciteren, bedanken of beterschap wensen? Ben je gewoon op zoek naar een gezond cadeau? Dan is een fruitschaal een heerlijke optie. In fruit zitten veel vitaminen, zoals vitamine C, vitamine A en foliumzuur (vitamine B11). Fruit versterkt je weerstand, ondersteunt het immuunsysteem en kan virussen en bacteriën bestrijden. Naast het feit dat ons kwaliteitsfruit ontzettend veel gezondheidsvoordelen heeft, is het vooral erg lekker.

Verfrissende verrassing

Wil je graag een collega, vriend, familielid of kennis verrassen? Bestel dan nu je favoriete fruitschaal online. Uiteraard kun je een kaartje toevoegen met jouw persoonlijke boodschap erop. Is er wat te vieren voeg dan een uniek geschenk toe aan de fruitschaal, zoals een fles champagne bijvoorbeeld. Wat de gelegenheid ook is, heerlijke fruitboxen of fruitschalen brengen hoe dan ook een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Online fruitschaal bestellen

Wil je graag een goed gevulde fruitschaal bestellen? Bij Topfruit.nl ben je altijd zeker van vers fruit van hoge kwaliteit, dagelijks vers bezorgd. Je kunt gemakkelijk een bestelling plaatsen en op ieder gewenst adres in Nederland laten afleveren. Bestellingen op maandag t/m donderdag voor 20:00 uur worden de volgende dag bezorgd. Op vrijdag en zaterdag kan tot 17:00 uur worden besteld. Kortom, een fantastisch geschenk dat snel bij de ontvanger is.

Lees meer
Fruitschaal

Fruitschaal

29,95
Deze stijlvolle fruitschaal is een echte eyecatcher op je keukentafel. De opengewerkte schaal zorgt ervoor dat je een constante luchtcirculatie hebt, waardoor het fruit minder snel overrijp is.
Bestel
Fruitschaal Tiny Tony's

Fruitschaal Tiny Tony's

31,95
Er mag af en toe best gesnoept worden! Deze prachtige fruitschaal is gevuld met het meest verse fruit en de lekkerste Tiny Tony’s chocolaatjes.
Bestel
Fruitschaal met ballon

Fruitschaal met ballon

Vanaf
39,95
Deze stijlvolle fruitschaal met ballon is een echte eyecatcher op je keukentafel.
Bestel
Fruitschaal Kerst

Fruitschaal Kerst

33,90
Deze stijlvolle fruitschaal met Kerstballon is een echte eyecatcher op de keukentafel. De opengewerkte schaal zorgt ervoor dat je een constante luchtcirculatie hebt, waardoor het fruit langer vers blijft.
Bestel
Fruitschaal met Kerst ballon

Fruitschaal met Kerst ballon

39,95
Deze stijlvolle fruitschaal met kerstballon is een echte eyecatcher op de keukentafel. De opengewerkte schaal zorgt ervoor dat je een constante luchtcirculatie hebt, waardoor het fruit langer vers blijft. De Kerst heliumballon naar keuze maakt het helemaal af!
Bestel