Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Heb je een Topfruit.nl giftcard ontvangen?

Wat leuk! Je hebt een Topfruit giftcard. Hiermee kun je online jouw gezonde fruit geschenk bestellen. Hieronder geven we je uitleg.


Je Topfruit giftcard besteden:


Stap 1. 
Kies een leuk fruit cadeau en volg alle stappen.

Stap 2. 
Kies bij de betaalwijze voor Cadeaubon.

Stap 3. 
Vul het lange barcodenummer + de pincode achter de kraslaag in en volg de verdere stappen om je bestelling af te ronden. 

Wanneer een bestelling niet wordt afgerond kan het zijn dat je giftcard tijdelijk wordt gedeactiveerd. Na circa 2 uur worden deze automatisch vrijgegeven en kan je deze alsnog gebruiken in je bestelling

Heb je saldotekort op de giftcard?
Dan kun je ná je deelbetaling met de giftcard het resterende bedrag te betalen met bijvoorbeeld iDeal. Doe je dit niet dan wordt je bestelling niet afgerond en wordt na verloop van tijd (doorgaans na 2 uur) het saldo weer terug gezet op je giftcard. Je kunt het dan op een later moment nog eens proberen.

Betalen met meerdere giftcards?
Dat kan. Na je deelbetaling met je eerste giftcard kies je opnieuw voor Cadeaubon. Herhaal dit als je nog meer giftcards hebt.

Saldo over?
Het resterende saldo blijft op de kaart staan voor een volgende aankoop.

Stap 4. 
Nadat je de bestelling volledig hebt voldaan met je Topfruit giftcard en eventueel je bijbetaling met een andere betaalmethode hebt gedaan is je bestelling afgerond en kom je op de bedank pagina. Je ontvangt tevens een bevestiging per email. 

Klaar! 
Geniet van je fruit geschenk!

KIES EEN FRUIT GESCHENK

 

Saldo en geldigheid checken

De Topfruit.nl giftcard is tot 3 jaar geldig na uitgifte/activatie. Controleer hier de geldigheid en het saldo van de giftcard. De pincode tref je onder de kraslaag.

Loading...

 

Zelf cadeaubonnen bestellen?

Bekijk ons uitgebreide assortiment cadeaubonnen