Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Over Topfruit.nl

Met Topfruit.nl bezorgen we smaakvolle fruitgeschenken; een liefdevol geschenk dat bijdraagt aan de vitaliteit en gezondheid van de ontvanger. Niet alleen heel attent om te geven, maar ook leuk, gezond en lekker om te krijgen. Met het geven van een fruitgeschenk van Topfruit.nl breng je jouw persoonlijke boodschap over en laat je even weten dat je aan iemand denkt.

Goed vers fruit komt rechtstreeks van de fruitteler. De fruitteler heeft de kennis, ervaring en vakmanschap in huis om het allerbeste verse fruit te leveren. Het fruit in onze fruitgeschenken komt bij zo’n specialist vandaan. Heerlijk vers fruit die wij vervolgens op de door jouw gekozen dag en gewenste adres bezorgen bij de ontvanger.

En het mooie is: het is supersnel geregeld. Met een paar klikken heb jij niet alleen een mooie fruitmand, fruitbox of fruitkist geregeld, maar ook een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Dat doe je goed.

Topfruit.nl

Zeg het eens met fruit!

Bekijk onze video

Over Topgeschenken Nederland B.V.

Topfruit.nl is onderdeel van het bedrijf Topgeschenken Nederland BV waar ook de websites Topbloemen.nl, Toptaarten.nl en Topgeschenken.nl onder vallen. 

Ooit begonnen wij als bloemist. Een prachtig beroep, omdat het zoveel mensen blij maakt. Blij omdat het geven van bloemen mensen verbindt en een goed gevoel bezorgt aan degene die dat nodig hebben. Een goed gevoel bezorgen is nog steeds de reden waarom wij bij Topgeschenken Nederland BV ons iedere dag met hart en ziel inzetten om jouw waardevolle gebaar over te brengen aan iemand die dat verdient. Bloemen, taart, geschenken en fruit... Wat er ook voor nodig is om iemand even aandacht te geven en te laten voelen: hey, ik denk aan je.

Wie verras jij met een smaakvol fruitgeschenk?