Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Alle fruitgeschenken

Alle fruitgeschenken

Eet je elke dag je portie fruit? Het Voedingscentrum raad je aan om twee porties fruit per dag te eten. Dat komt neer op zo’n 200 gram. Door te variëren in verschillende fruitsoorten krijg je de voedingsstoffen binnen die je nodig hebt en het verhoogt je weerstand. Ze zeggen niet voor niets: a apple a day, keeps the doctor away! Fruit is goed voor je, dus het is belangrijk om het mee te nemen in je dagelijkse eetpatroon.

Een fruitgeschenk is een leuk cadeau om te geven

Een fruitgeschenk is super leuk om aan iemand cadeau te geven. Vaak wensen we iemand beterschap met een fruitschaal of fruitmand, maar het is toepasselijk voor allerlei gelegenheden. Fruitgeschenken in combinatie met sap, een heliumballon of chocolade is echt een feestje om te geven én te krijgen. Een bedankje voor de buren omdat ze je planten hebben verzorgd tijdens de vakantie of je vriendin die net een marathon gelopen heeft. Er zijn zoveel momenten waarbij je met een fruitgeschenk iemand blij maakt.

Bestel een klein of groot fruitgeschenk

Voor ieder budget hebben we een passend fruitgeschenk. Wil je iemand een fruitgeschenk cadeau geven of wil je fruit bestellen om ervoor te zorgen dat je collega’s wat gezonds kunnen snacken? Het kan allebei! Bekijk eens ons werkfruit en kijk welke hoeveelheid fruit past bij jouw teamgrootte. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om extra gezonde snacks toe te voegen zoals een mix van groentesnacks, druiven of bijvoorbeeld avocado’s. Wil je een fruitgeschenk cadeau doen aan iemand, maar ook een kaartje toevoegen om het extra persoonlijk te maken? Voeg het kaartje toe aan je bestelling en zorg voor een extra grote glimlach op iemands gezicht.