Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Uitstekend! 8,3

Uit 145 beoordelingen

Thuiswinkel waarborg
Acj
Tilburg
Top service met de hoofdletter T Uitstekende service! Ook op moment dat iets niet helemaal gaat zoals de bedoeling is met leveren waar hun niks aan kunnen doen word er samen alsnog naar een oplossing gezocht!
10
4 dagen geleden
Sandra
Arnhem
Bestelling woensdag besteld. Fruitmand is nog steeds niet geleverd. Contact gehad met de klantenservice. Er is een nieuwe fruitmand onderweg!!! Super service! Dank jullie wel
10
8 dagen geleden
Jo
Maastricht
Fantastisch De ontvanger was zeer tevreden en heel blij met zjn fruitmand
10
18 dagen geleden
Thea
Heemstede
goed verzorgd pakket Het zoeken van een fruitmand voor ziek familielid bracht ons bij TopFruit. Site was toegankelijk en alternatief van een fruitbox heel goed. Voorkomt weer weggooien van een mandje. Mooi op tijd geleverd en fruit was goed vers. Voor herhaling vatbaar, dus.
8
20 dagen geleden
Martine
Hengelo Ov
Zeer goed Ze leveren keurig op tijd en ik heb begrepen dat alles goed vers was
9
22 dagen geleden
JW
Sittard
Prima service, nu nog een andere vervoerder Bestelling werd zeer snel verzonden, prima verzorgd. Alleen de vervoerder liet steken vallen (zogenaamd aangebeld en niet thuis, dus ook niet bij buren geweest, geen briefje in de bus etc.). Mijn klacht hierover werd snel en zeer adequaat opgepakt en opgelost door team van Topfruit.nl. Absolute aanrader wat kwaliteit en klantenservice betreft
10
24 dagen geleden
Noud
Helmond
TOCH NOG OPGELOST Had een fruitmand besteld met Tony's chocolade. Bij aflevering zat er geen chocolade bij. Klantenservice gebeld en ze hebben het meteen opgelost.
8
24 dagen geleden
Jan
Roothaert
makkelijk te bestellen maar reactie ontvangers pakketten: fruit was zeer matig Makkelijke dienstverlening, duidelijke website, komt afspraken goed na, maar helaas: 2 pakketten laten versturen en bij beiden was de versheid van het fruit matig en incidenteel slecht. Dag erna mailtje van de klantenservice gehad dat ze dit heel vervelend vonden en hebben die 2 pakketten opnieuw verstuurd tot volle tevredenheid van de ontvangers. Wat mij betreft een topbedrijf die ik iedereen kan aanraden. 9 van de 10 bedrijven reageert niet eens, maar topfruit meteen en adequaat. Helemaal goed!!
10
27 dagen geleden
Sieda Hamidullahkhan
Gorinchem
fruitmand met vers fruit Fruitmandl verse fruit zonder poespas!
9
27 dagen geleden
klaas
Hoogeveen
is letterlijk en figuurlijk goed ontvangen is letterlijk en figuurlijk goed ontvangen
10
1 maand geleden

Wij verzamelen reviews via Klantenvertellen. 

Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. 

Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt Klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van Klantenvertellen.

Bekijk hier het reviewbeleid van Klantenvertellen.

 

Lees meer