Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Kies hier jouw thema ballon

Tros ballonnen thema naar keuzeTros ballonnen thema naar keuze

Tros ballonnen thema naar keuze

Vanaf
20,95
Verras de ontvanger met deze vrolijke tros heliumballonnen in thema naar keuze. Zo verzend je altijd een passend geschenk en laat je de ontvanger stralen.
Bestel
Tros ballonnen GeboorteTros ballonnen Geboorte

Tros ballonnen Geboorte

Vanaf
20,95
Verras de kersverse ouders met een tros ballonnen. Worden de ontvangers ouders van een meisje, jongen of is dit nog niet duidelijk? Met deze serie heliumballonnen maak je de combinatie die past en laat je de ontvanger stralen.
Bestel
Thema ballon met ProseccoThema ballon met Prosecco

Thema ballon met Prosecco

Vanaf
29,95
Er is altijd wel een reden om iets te vieren! Voor welke gelegenheid dan ook verras je de ontvangen met deze ''Cheers to you'' heliumballon met prosecco.
Bestel
Thema ballon met knuffelThema ballon met knuffel

Thema ballon met knuffel

Vanaf
20,95
Gun je iemand een goede knuffel of ben je opzoek naar een geboorte geschenk? Met deze kleine zachte knuffelbeer in combinatie met een heliumballon naar keuze laat je de ontvanger direct stralen.
Bestel
Ballon Mijlpaal naar keuzeBallon Mijlpaal naar keuze

Ballon Mijlpaal naar keuze

Vanaf
11,95
Iemand een mijlpaal behaald als jubileum of leeftijd? Feliciteer diegene door een heliumballon te versturen. Kies in het menu de mijlpaal die passend is voor de ontvanger met als opties 18, 25, 30, 40 of 50 jaar.

Opties:

  • Ballon 18
  • Ballon 25
  • Ballon 30
Bestel
Tros ballonnen LiefdeTros ballonnen Liefde

Tros ballonnen Liefde

Vanaf
20,95
Verstuur een tros ballonnen naar jouw geliefde. Met deze serie heliumballonnen kies je de combinatie die past! Zo verzend je altijd een passend geschenk en laat je de ontvanger stralen.
Bestel