Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Nieuw Topfruit assortiment

Moderne producten

Een fruitgeschenk mag dan misschien niet het meest moderne imago hebben, maar daar brengt Topfruit.nl verandering in. Op 19 mei is het gehele assortiment gewijzigd en wordt er naast fruit in een fruitbox ook fruit aangeboden in een stoere houten fruitkist, hippe fruitmand of in een moderne fruitschaal. Ook het fruit heeft een update gekregen, zo zie je bijvoorbeeld Physalis, kumquats, kokosnoot, granaatappel en passievrucht terug in sommige fruitgeschenken, doe maar exotisch :) 

Voor iedere gelegenheid

Dat een fruitgeschenk lang niet alleen voor een beterschap wens is mag wel duidelijk zijn, want met complementaire producten zoals een Tony's reep 'Je wordt bedankt', geboortegeschenk of een denksportboekje maak je jouw fruitgeschenk geschikt voor iedere gelegenheid. Uiteraard met een persoonlijke tekst op het meegeleverde kaartje. 

Duurzame verpakking

Ook de verpakking heeft een verbeterslag gemaakt, vooral op het gebied van duurzaamheid. De verzenddozen zijn precies op maat, hierdoor krijgt het fruit geen ruimte om te schuiven en dus gebruiken we minder verpakkingsmateriaal. Het fruit krijgt een extra bescherming doordat het wordt ingepakt in een waxvel en afgesloten met een mooie sticker. Dit is niet alleen ter bescherming van het fruit, maar ziet er ook gewoon giftwaardig uit. De waxvellen zijn foodproof ,100% afbreekbaar, en van recyclebaar materiaal. Ook zeggen we voor 100% 'goodbye' tegen plastic, we gebruiken geen plastic meer. Het fruit in de fruitmanden wordt nu geleverd in een hippe mand met mooie giftuitstraling die in tegenstelling tot de voorganger voor lange termijn gebruik is.