Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Vers fruit bestellen en laten bezorgen

Bij Topfruit.nl is online vers fruit bestellen en laten bezorgen door heel Nederland eenvoudig. Of je nu een fruitmand wilt versturen naar een vriend, familielid of zakenpartner: wij zorgen voor een soepel proces. Kies een smakelijk fruitgeschenk, voeg een persoonlijke boodschap toe en vul de bezorggegevens in. Naast persoonlijke bestellingen biedt Topfruit.nl oplossingen voor bedrijven. Met onze snelle bezorgservice wordt het vers fruit al de volgende dag bezorgd, zodat jouw verrassing op tijd aankomt.

Gevarieerd aanbod vers fruit

Ontdek ons gevarieerde aanbod in vers fruit. Van rijkelijke gevulde fruitmanden met vers fruit rechtstreeks uit de Nederlandse boomgaarden tot fraaie fruitboxen met optionele extra’s, zoals een Tony’s Chocolonely of een verfrissende fles fruitsap. Liever een fruitkist met geschenken zoals bier, wijn of sap? Of kies je voor een moderne fruitschaal, perfect voor elke gelegenheid? Bij Topfruit.nl vind je gegarandeerd een fruitgeschenk dat past bij jouw smaak en voorkeuren.

Voordelen online fruit bestellen

  • Vers fruit van hoge kwaliteit, grotendeels afkomstig uit Nederlandse boomgaarden
  • Betrouwbare bezorgservice met snelle en zorgvuldige levering
  • Aantrekkelijke prijzen en handig werkfruit voor bedrijven 
  • Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel
  • Goede service met online fruit bestellen

Vers fruit voor zakelijke gelegenheden

Voor zakelijke gelegenheden biedt Topfruit.nl ook oplossingen op maat. Naast het versturen van fruitmanden voor persoonlijke gelegenheden, kunnen bedrijven bij ons terecht voor het bevorderen van een gezonde werkomgeving. Vers fruit heeft namelijk een positieve invloed op de productiviteit en de sfeer op de werkvloer. Met onze abonnementenservice voor fruit op het werk kunnen we wekelijks vers fruit bezorgen, waardoor werknemers fit en vitaal blijven en het ziekteverzuim kan worden teruggedrongen.

Online fruit bestellen?

Bestel vandaag nog vers fruit online en laat het bezorgen door Topfruit.nl. Wie ga jij verrassen? Onze bezorgservice is beschikbaar op ieder gewenst adres binnen Nederland, zodat je jouw geliefden overal kunt verrassen. Bestel nu en geniet morgen al van vers fruit aan huis. Bij Topfruit.nl staat gemak en betrouwbaarheid voorop, zodat jij met een gerust hart jouw fruitgeschenk kunt bestellen. Maak vandaag nog een keuze uit ons assortiment en laat jouw fruitmand bezorgen door de specialist in vers fruit!

Wie verras jij met fruit?

Wie verras jij met fruit?

Topfruit.nl bezorgt smaakvolle fruitgeschenken; een liefdevol geschenk dat bijdraagt aan de vitaliteit en gezondheid van de ontvanger. Niet alleen heel attent om te geven, maar ook leuk, gezond en lekker om te krijgen. Met het geven van een fruitgeschenk van Topfruit.nl breng je jouw persoonlijke boodschap over en laat je even weten dat je aan iemand denkt.
Het fruit in onze fruitgeschenken komt direct bij de teler vandaan. Heerlijk vers fruit die wij vervolgens op de door jouw gekozen dag en gewenste adres bezorgen bij de ontvanger.
En het mooie is: het is supersnel geregeld. Met een paar klikken heb jij niet alleen een mooi fruitgeschenk geregeld, maar ook een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Kies zelf de
bezorgdatum

Super snelle
bezorging

Persoonlijk
contact

Diverse zakelijke
oplossingen

De mensen achter Topfruit.nl

Elke dag zijn telers, bezorgers en medewerkers van Topfruit.nl druk in de weer om het lekkerste fruit voor jou te selecteren en te bezorgen, dat maakt ons blij. Blij omdat het geven van fruit niet alleen gezond is, maar ook mensen verbindt. Dat is de reden waarom wij ons iedere dag met hart en ziel inzetten om jouw waardevolle gebaar over te brengen aan iemand die dat verdient.

De mensen achter Topfruit.nl