Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Fruit online

Bij Topfruit.nl kunt u veel fruit online bestellen? Wij zijn dé leverancier van aantrekkelijke fruitmanden en fruitboxen. Deze zijn ideaal als geschenk, bijvoorbeeld wanneer iemand ziek is, bij een geboorte of om iemand ergens voor te bedanken. Ons aanbod is zeer ruim en bestaat uit fruitmanden en fruitboxen met en zonder extra’s en in verschillende maten.

Bekijk onze fruitmanden

Fruit online bestellen bij Topfruit.nl

Fruit is lekker en ook nog eens gezond. En in een mooie mand of box is het een perfect cadeau. Wij bieden u vele fruitmanden en fruitboxen aan. U kunt kiezen voor een mand of box met enkel en alleen fruit. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om nog een geschenk toe te laten voegen. Dat kunnen noten of snoep zijn. Ook leveren wij fruitmanden met een fles wijn of champagne. Voor de kinderen zijn er leuke fruitmanden en fruitboxen met een blauwe of roze knuffelbeer. Er is voor ieder wat wils! Wacht dan ook niet langer met het online bestellen van fruit bij Topfruit.nl.

Gemakkelijk bestellen

Wij maken het u graag gemakkelijk. Daarom heeft u bij ons fruit in een handomdraai online besteld. U kiest een fruitmand naar wens, geeft aan wat er op het bijgevoegde kaartje mag komen te staan, vult uw bezorg- en betaalgegevens in en klaar bent u! U kunt meteen bij het plaatsen van de bestelling of na het ontvangen van de fruitmand betalen. Wilt u nog meer informatie over het online bestellen van fruit? Neem dan contact met ons op via 088 110 8040.

Meer informatie:

BeterschapsmandBeterschap meisje |