Onze andere merken

| Inloggen Winkelwagen

Fruit bestellen

Topfruit.nl is de webshop om al uw fruit te bestellen en snel te laten bezorgen. Wij staan erom bekend dat wij het fruit snel versturen en goede kwaliteit leveren. Al ons fruit wordt geleverd in een aantrekkelijke fruitmand of fruitbox. Er kan nog wat ander lekkers worden toegevoegd, zoals noten, snoep, wijn of champagne.

Bekijk onze fruitmanden

Fruit bestellen en laten bezorgen: kies voor een aantrekkelijke fruitmand of fruitbox

Het aanbod van fruit dat u bij ons kunt bestellen en laten bezorgen is zeer ruim. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

Als u gekozen heeft welk fruit u wilt bestellen, kunt u de gewenste fruitmand selecteren in onze webshop, zodat wij deze snel kunnen versturen. Daarna krijgt u de kans om een persoonlijke boodschap te bedenken voor op het bijgevoegde kaartje. Als u vervolgens uw bezorggegevens en betaalgegevens heeft ingevuld, kunt u bestellen. U kunt gelijk betalen of achteraf. Daarna zullen wij het fruit zo snel mogelijk voor u versturen. Wij kunnen voor het fruit zelfs al binnen 24 uur bezorgen. 

Snelle bezorging

Wij vinden het uiterst belangrijk dat u snel kunt genieten van uw fruitmand of fruitbox. Daarom bezorgen wij al het fruit zeer snel.  Als u op maandag t/m vrijdag voor 17.00 uur besteld heeft, kunnen wij het fruit een dag later al versturen. Bestelt u op zaterdag voor 17.00 uur, dan ontvangt u het fruit op maandag. U kunt overigens zelf een bezorgdatum kiezen. Als u fruit wilt bestellen dat pas later bezorgd moet worden, is dat ook mogelijk. Wij zorgen dat het fruit in uw fruitmand of fruitbox hoe dan ook heerlijk vers is en op tijd bezorgd wordt. Heeft u nog vragen over ons aanbod of de bestel- en betaalprocedure? Neem dan gelijk contact met ons op via 088 110 8040.

Meer informatie:

Beterschap meisje | Fruitmand sturen | Beterschap cadeau |